HOW TO ORDER?

SMS SAHAJA : 0168374486 (whatapps pun boleh!)

EMAIL : qeishazara@gmail.com


TERMA & SYARAT

1. Setiap pembelian hendaklah melalui email @ SMS no diatas. Cek availability dulu, dah confirm nyatakan NAMA, NO.TEL dan ALAMAT.

2. Untuk pembeli yang serius sahaja (SERIOUS BUYER ONLY)

3. Semua barang akan dipos apabila bayaran penuh telah dibuat. Booking dibenarkan selama 3 hari. Klu nak hold lama kena deposit.


4. Setiap pembelian tidak boleh dikembalikan.


5. No Acc akan diberi setelah persetujuan jual-beli dibuat. Sila email @ SMS selepas pembayaran sebagai bukti.

6. Penghantaran dibuat setiap hari waktu bekerja.


7. Kami tidak akan bertangjawab diatas sebarang kelewatan atau kerosakkan barangan semasa proses penghantaran oleh pihak pos

8. Semua harga barang tidak termasuk kos penghantaran kecuali diberitahu.

9. Untuk pembelian terus boleh datang ke kedai kami di Jalan Lotong, Kota Marudu, Sabah.

10. Sila pastikan condition yang tercatat pada item sebelum pembelian bagi mengelakkan rasa tidak puas hati semasa menerima item.

11. Harap maklum, item yang telah dijual akan di delete yerr.. TQVM








LIHAT-LIHAT DISINI

Followers

Wednesday, December 10, 2014

ELECTROLUX MICROWAVE OVEN





ELEKTROLUX MICROWAVE OVEN PRELOVED

GOOD CONDITION
BARU PAKAI SEKALI

SELFCOLLECT KOTA MARUDU, SABAH

RM150.00


NIKE CLIMATON



NIKE CLIMATON PRELOVED

SIZE : 6

GOOD CONDITION

RM100.00

KURUNG COTTON PRELOVED






PRELOVED BAJU KURUNG

SIZE : M - L

RM20/SEPASANG

UKURAN DIBERI JIKA DIMINTA. 

WHATSAPP : 0168374486 (DILLA)

Thursday, June 27, 2013

Welcome Back

Assalammualaikum....
salam semua

Setelah sekian lama baru la dapat nak update blog  yang dah bersawang ni. Bukan xde masa tapi internet dan faktor persektaran yang tak mengizinkan.

So pecinta² Pre-loved semua, beberapa item akan saya upload as soon as possible ok.

TQVM

Monday, January 16, 2012

UPDATE


Salam Semua,

 kami telah kembali. Berbulan tak updated blog ini.
Untuk pengetahuan semua. Update² sebelum ini telah di 'delete' dan upload baru akan datang tidak lama lagi...Insya Allah....


Monday, November 29, 2010

i'm a newer

Salam n Hi,

I'm a newer in this blog.. come n follow me!!