HOW TO ORDER?

SMS SAHAJA : 0168374486 (whatapps pun boleh!)

EMAIL : qeishazara@gmail.com



TERMA & SYARAT

1. Setiap pembelian hendaklah melalui email @ SMS no diatas. Cek availability dulu, dah confirm nyatakan NAMA, NO.TEL dan ALAMAT.

2. Untuk pembeli yang serius sahaja (SERIOUS BUYER ONLY)

3. Semua barang akan dipos apabila bayaran penuh telah dibuat. Booking dibenarkan selama 3 hari. Klu nak hold lama kena deposit.


4. Setiap pembelian tidak boleh dikembalikan.


5. Pembayaran boleh dibuat terus ke 164098589596 -Maybank (Fardhilah Francis). Sila email @ SMS selepas pembayaran sebagai bukti.

6. Penghantaran dibuat setiap hari AHAD. Klu ada masa akan dipos segera .


7. Kami tidak akan bertangjawab diatas sebarang kelewatan atau kerosakkan barangan semasa proses penghantaran oleh pihak pos

8. Semua harga barang tidak termasuk kos penghantaran kecuali diberitahu.

9. Untuk perhatian, Barang2 yang dijual adalah Terpakai, Bundle dan Baru akan dinyatakan. Bagi pakaian bundle dan terpakai telah di basuh sebelum dijual.

10. Sila pastikan condition yang tercatat pada item sebelum pembelian bagi mengelakkan rasa tidak puas hati semasa menerima item.

11. Harap maklum, item yang telah dijual akan di delete yerr.. TQVM




LIHAT-LIHAT DISINI

Followers

Saturday, June 29, 2013

Baju kurung 002

Size : 1 tahun
Material : quality cotton
Like new
Pre-loved
Price : RM20

Baju kurung 001

Size : 1 tahun
Material : quality cotton
Like new.
Pre-loved
Price : RM20

Thursday, June 27, 2013

Welcome Back

Assalammualaikum....
salam semua

Setelah sekian lama baru la dapat nak update blog  yang dah bersawang ni. Bukan xde masa tapi internet dan faktor persektaran yang tak mengizinkan.

So pecinta² Pre-loved semua, beberapa item akan saya upload as soon as possible ok.

TQVM

Wednesday, November 14, 2012

Longsleve shirt

Brand : Marks & Spencer
Size     : 9 - 12 MO
Condition : 9/10 - no stain
*preloved
Price   : RM7 (without postage)




Sunday, April 1, 2012

Nike Shoe

NIKE SHOE FOR SALE
SIZE: 5.5 (UK)
Used Item
RM80 (nego)




Monday, January 16, 2012

UPDATE


Salam Semua,

 kami telah kembali. Berbulan tak updated blog ini.
Untuk pengetahuan semua. Update² sebelum ini telah di 'delete' dan upload baru akan datang tidak lama lagi...Insya Allah....


Monday, November 29, 2010

i'm a newer

Salam n Hi,

I'm a newer in this blog.. come n follow me!!